söndag 19 december 2010

Hundar hundar överallt :D

I helgen nu så har vi vart hundvakt eller vi e det fortfarande, ända till imorgon (måndag). Saga mår som en Prinsessa men hon låter absolut INTE som en när vi e ute på promenad/lek *jisses* vilket terrriermonster :P
Men kul har de i snön iaf. :)
Mkt mys i soffan har det blitt denna helg och har det inte vart den ena så har det vart den andra av vovvera som ville mysa i soffan.
Hade Filmkväll samt lite WiiFit kväll igår (lördag) och då var hundarna inte sena att bädda ner sig allihop i samma soffa. Mysig men det blidde lite varmt tillslut :P
Vi såg på Narnia och den var jättebra.

Idag (söndag) så har Willaim spelat Innebandymatch och de vann med 7-2 :D Sååå duktiga. Även om man försöker se det lite som på skoj för de små så måste jag ändå säga att man verkligen slits med av situationen och självklart vill att det skall vara ens eget lag som vinner :P Nu hade de "tur" denna gång men kanske inte nästa...?! Nu var han jätte duktig sååå stolt!

Imorgon skall det fixas lite, bla: hämta ut paket, handla, pynta gran mm...oojojoj hur skall man hinna OCH Älsklingen jobbar NATT...hur kul som helst...*blä* men men bara bita i det sura äpplet.

Nä här kommer lite bilder från denna helg!




Felix tränar lite mage medans Jocke tränar Wii Fit :)







Så här kan man se ut när man speler WiiFit :P







åsså kan man mysa lite med brollan när man väntar på sin tur :P







Här i soffan mös vi till Narnia :)







Här vet jag inte riktigt hur Pixi (den svarta) tänkte...








William innan matchen




William "tekar" (hur det nu stavas) :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar.
Tänk på att ditt IP nummer visas för mig!